We willen je hartelijk danken

voor al het vrijwilligerswerk wat jij verzet hebt dit jaar!

Jullie zijn het cement van deze nieuwe club. Het fusietraject kende dit jaar zijn grande finale met de officiële oprichting van Dynamico. Wat een werk kwam daar bij kijken. Dankzij jullie hebben we daarna een vliegende start gemaakt als fusievereniging, ondanks de nodige (corona)-hobbels. Juist in dit bizarre jaar hadden we het niet gered zonder jullie als vrijwilligers.

En daarvoor willen we jullie dan ook hartelijk danken. En dat willen we niet alleen met deze woorden laten blijken. Met heel veel dank aan de vrijwilligerscommissie kunnen we jullie een leuke, coronaproof ervaring bieden: een bedank-drive-thru op vrijdag 18 december.

Tussen 18 en 21 uur zijn er drie blokken van een uur waarin je welkom bent bij de familie Van Loon, aan de Mikkeldonkweg 17 in Oss. Je kunt je voor een van de drie tijdblokken (18-19, 19-20, 20-21) aanmelden via onderstaand formulier. Kinderen en aanhang zijn ook van harte welkom. Bij de aanmelding wel aangeven met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt.
Wij zijn als bestuur aanwezig om jullie persoonlijk te bedanken. Iedereen in de auto krijgt een lekkere versnapering en een drankje. En we zullen jullie ook een leuk presentje mee naar huis geven. Daarnaast is er voor de kinderen nog de mogelijkheid om bij de geitjes te kijken.

We hopen je de 18e te mogen verwelkomen. En in levende lijve op anderhalve meter afstand te zien.

Veel dank en hopelijk tot dan,
Bestuur en vrijwilligerscommissie Dynamico

39c63e72 a7df 498d af83 d15aad62ded3

aanmelden